Adóreform Könyvelő és Adótanácsadó KFTAdóreform Könyvelő és Adótanácsadó KFTAdóreform Könyvelő és Adótanácsadó KFTAdóreform Könyvelő és Adótanácsadó KFTAdóreform Könyvelő és Adótanácsadó KFT
  • Könyvelés
  • Adó- és üzleti tanácsadás
  • Könyvvizsgálat
  • Bérszámfejtés
  • Adóbevallás készítés
  • Elektronikus bevallás
  • Adóhatósági képviselet
  • Cégek jogi ügyintézése

Szolgáltatásainkat általában folyamatos szerződés alapján lájuk el. Eseti jelleggel az év végi adóbevallások és  eseti adótanács iránt  felmerülő igényeket is ki tudjuk elégíteni.

Fő szolgáltatásunk a számviteli szolgáltatás.  Ez fő vonalakban átadott bizonylatok naprakész, folyamatos feldolgozása, bevallások, beszámolók, kimutatások, jelentések  és a  számviteli politika, illetve az ehhez kapcsolódó számviteli szabályzatok elkészítése.

Az adó- és üzleti tanácsadás keretében informáljuk a tulajdonosokat, megbízókat a vállalkozás pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Bevált gyakorlat ügyfeleink hírlevél formájában történő tájékoztatása az aktuális jogszabályi változásokról illetve az adóhatóság (ok) joggyakorlatában tapasztalt fejleményekről. Ügyfeleink  méltányossági- és jogorvoslati beadványait (kérelmek, észrevételezések, fellebbezések) elkészítjük.

A bér és TB ügyintézés szerteágazó és naprakész felkészültséget igényel. Munkatársaink szaktudása és tapasztalata kiemelkedő a személyi jövedelemadó, a társadalom és nyugdíjbiztosítás, illetve minden olyan egyéb elszámolandó kötelezettség és ezek teljes adminisztrációja területén, amely az egyéni- és társas vállalkozási, a megbízási, illetve a munkaadói és munkavállalói jogviszonyokhoz kapcsolódik.

Ügyfeleink ügyeiben a hatóságoknál meghatalmazás alapján járunk el. Ez egyrészt az ügyfélkapus rendszerben az elektronikus bevallások és beszámolók benyújtását, az adóalanyok törzsadatainak karbantartását jelenti. Az adóhatósági ellenőrzéseken két tapasztalt adótanácsadónk  képviseli az ügyfeleket. Minden esetben ügyfeleink helyett személyesen eljárunk.

Nagy összegű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezünk, mely a szolgáltatásainkat igénybevevő ügyfeleink  számára biztonságot jelent az esetlegesen általunk okozott kár megtérítésére.

Ügyfeleink  számára új szolgáltatást vezetünk be.

A könyvelési  adatait egy védett web-es felületen  megfizethető áron elérhetővé tesszük.
 Így a cégvezetők és megbízottjaik internet hozzáféréssel bárhonnan ráláthatnak a könyvelő iroda által lezárt időszak könyvelési állományára. Megnézhetik és szabadon kilistázhatják,  akár bizonylat mélységig bevételeiket, költségeiket, ÁFÁ-s tételeiket,összehasonlíthatják  különböző időszak adatait.
Ajánlom  e szolgáltatásunkat franchise szervezeteknek és több vállalkozást irányító tulajdonosoknak is, mivel e módszerrel az egyes vállalkozások adatai egymás mellett , összehasonlítható módon is megjeleníthetők.

Partner vállalkozások

Dr Rohonczi Anita ügyvéd
Telefonszám: 36 20 917 7017
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Sándor Józsefné
kamarai tag könyvvizsgáló
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 30/530-77-70

 

 

Lubik Magdolna Eszter
kamarai tag könyvvizsgáló
E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 30/929-32-69